PGD PIJAVA GORICA - gasilska mladina

dnevnik GASILSKE MLADINE

sreda, junij 14

Mentorica radodarna

Pozdravljeni!

Ne boste varjeli. Prvi trening popolnoma uspel.

Kot je videti iz spodnje slike, smo se pozno popoldne odpravili na staro kočevsko cesto, kjer smo prvič preizkusili naše kreativne, šprinterske in dolgoprogaške sposobnosti.

Vozli niso delali nikakršnega problema. Prav pred zadnjo vajo pa je bilo potrebno malo počivati, kajti kondicija še ni na vrhuncu :-)
Mentorica je bila s treningom izjemno zadovoljna in je (kljub temu, da še ne ve ali bo sploh na tekmovanju, saj gre po 95.65% verjetnosti po prvi nanos barve na slovensko obalo)na njeni najljubši lokaciji radodarno poskrbela,da nismo ostali žejni.
Hvala
:-)
pred-predzadnji trening pa bo
prihajajočo soboto
ob 17. 30
zbor pred gasilnim domom
lp, Uroš
PS: ob tej priložnosti pa pozdravlam še Lariso, ki se je pa tudi odločila, da gre 24.junija tako kot Eva in Damjana ter morda, morda vaša mentorica; kam že; aja: na morjeeeeeeeeee

3 KOMENTARJEV:

 • At 7:28 pop., Anonymous Mentorica said…

  Čaw,

  morm vs razočarat ker ni nč več morda, morda ampek je že kr 100% d grem na mojre!!! Wiiii :-):-) Pa sej itak vedno bolš tekmujete če me ni zravn :-) Tko d Uroš upam d jih boš lahko ti meu na tekmi, pa ne jim preveč težit (mal jim lahko :-)) sam če jim boš preveč bo mentorica teb težila :-)

  Lepo se mejte
  PS: pa v soboto me mogoče ne bo na vaje ker pride k men kolegica s kero grem na morje pa se mormo še vse zment

  Papa

   
 • At 8:53 pop., Anonymous mentor said…

  ja zgleda da so res razočane punce, ko se do zdej še ni nobena oglasila. :-)
  ja vsi ti prvoščmo da se boš dobro oddahnila na morju in nabrala nove energije za nove podvige
  sicer pa punce najbrž ne bo strah ker vedo da boš naslednjo soboto z mislimi in srcem popolnoma pri svoji ekipi. :-)

  PS: upam da se boste to soboto s kolegico dober in kvalitetno zmenile; vsekakor se tako pomembne stvari kot so morje ne da zment kar po telefonu. Treba se je dobit in res razmislit zadevo na A4 formatu. Predvsem je treba bit pozoren na vremensko napoved, da se izbere pravo cifro sunmixa.

  srečno

   
 • At 2:25 pop., Anonymous prvakinja ksenija said…

  ja mentorca seveda ti vsi prvoščmo d greš NA MORJE!!!!!!!!!!!!!!AMPK JS BI TUT ŠLA NA MORJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SJ GREM SAM NE TO SOBOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PA TUT NASLEDNO NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  uroš pa se strinjam s tabo d se je treba tako pomembne stvari zment na A4 formatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa uživite se vidmo u soboto!!!!!!!!!!!!nasledno in to!!!!!!!!

   

Objavite komentar

<< PRVA STRAN