PGD PIJAVA GORICA - gasilska mladina

dnevnik GASILSKE MLADINE

sobota, oktober 22

Spektakularno,neverjetno in fascinantno

bi bil lahko naslov opisa današnjega pohajkovanja po Horjulu.
Kaj naj rečem? Pijavčanke, ste neverjetne in presenečate na vsakem koraku. Moram priznat da sem bil kar malo šokiran, da ste že drugič letos zmagale regijsko in bile še tretje za povrhu. Še posebej ob taki hudi konkurenci 17ih ekip, katere so v večini pokazale solidno znanje. Res ste zlata generacija. Ne smemo pozabit še Damjane Urbar pa Josipa Ikič, ki sta tudi prispevala svoj delež k tem sijajnim rezultatom v kvizu. Takih ekip se ne bi branil noben mentor na sončni strani Alp (upam da je podobno mnenje tut od vaše mentorice :-). Dejansko vam vse ratuje. Nikjer se nič ne zatakne, vedno date 100% od sebe. In vedno z medaljo okrog vratu za kar moraš imeti včasih tudi kanček sreče.
Poleg dela v gasilnem domu ste moral delat še doma. Mogoče se bo v prihodnje kaj spremenilo, da bi imeli kakšna predavanja; oz. da bi imeli cel urnik kaj se bo delalo v naprej; tudi tole na internetu se mi zdi zabavna zadeva in mal bolj zanimiva kot pa v knjigo gledat (klikni IZZIV povezavo) Bomo videli kako se bo obneslo. Fajn bi bilo če bi mogoče tudi sami predlagali še kakšne spremembe.

mentor

odgovor na članek Spektakularno vaše mentorce:
Se čist strinjam s tabo mentor. Midva mava velko srečo da sva mentorja zlate generacije pijavških punc. Z njimi sploh ni velik dela. Razdeliš jim teme in one so tko pridne da se to naučijo čeprov se morjo tud za šolo velik učit, se vidi da so ,splošne' in da za njih to sploh ni problem. So pa tud izjeme k zadn dan trenirajo vozle in pregledujejo orodje pa grejo vseen na državno! Letos so ble punce res fantastične tko da lahko rečm samo kapo dol :-)

mentorca

PS: da se ne boš keri zamerla k te lohk nabunka :-)
Eni so pač dal vse od sebe na regijskem v orientaciji in nato državen nastop prepustili kolegom.
Mi smo ekipa, ki dela edn za druzga. Enkrat edn drugič drugi. Vsak je v eni stvari dober.
(mentor)

.

(opozorilo: Se trudim da bi pisal v knjižnem jeziku samo včasih boljše izpade če pogovorno kaj napišem)

hvala za razumevanje