PGD PIJAVA GORICA - gasilska mladina

dnevnik GASILSKE MLADINE

nedelja, oktober 23

PIJAVČANKE V VELIKEM SLOGU NA DRŽAVNO

(prvi članek mentorice Janje Trope na pgdpg.blogspot.com; čestitke administratorja; podoben članek bo verjetno v Glasniku že v novemberski številki)

Kot veste so se pijavške punce te dni veselo učile za regijsko tekmovanje v kvizu. Čeprav smo mentorji več časa namenili razvedrilu kot učenju, smo presegli vsa pričakovanja. Ekipa mentorja Uroša Cibra: Tjaša Flis, Špela Trope in Ksenija Vidmar se je več kot odlično odrezala, saj je zmagala in se uvrstila na državno prvenstvo; da ne bo pomote, tudi moje varovanke Maja Flis, Katja Vrbinc in Larisa Ambrožič so bile odlične in od 17 ekip starejših pionirk Ljubljanske regije I zasedle nehvaležno tretje mesto. Nehvaležno pa zato, ker se v naslednje tekmovanje uvrstita le najboljši dve ekipi. Po opravljenem tekmovanju smo čakali na rezultate. Ker smo imeli več kot dovolj časa do razglasitve smo se s puncami odpravile na lov za fanti. S fotoaparatom v roki smo čakale na primerne trenutke in ovekovečile nekaj najbolj atraktivnih oseb. Čas do razglasitve se je počasi, a vztrajno približeval. Pričakovali smo uvrstitev nekje med 5. in 10. mestom, zato je bilo veselje ob razglasitvi 1. in 3. mesta še toliko večje. To pa ni bil edini uspeh naše občine. V konkurenci mlajših pionirjev so Orle pod vodstvom Simona Černeta zasedle odlično drugo mesto. Današnje uvrstitve kažejo, da se v gasilski zvezi Škofljica dobro dela z mladino. Z ekipo Orl smo po tekmovanju posneli tudi fotografije, ki jih bomo imeli za spomin na ta zgodovinski dogodek.
Državno prvenstvo se bo odvijalo v soboto 26.novembra v Turnišču. Izleta v daljne Prekmurje se že zdaj veselimo in seveda upamo na najboljše.

mentorica Janja Trope

1 KOMENTARJEV:

 • At 1:13 dop., Anonymous Anonimni said…

  taking care of a blog is like taking care of a dog. Always moving around, changing, attracting attention, getting dirty... I must say you do a fine job of maintaining this blog. It's very good and I'm learning a lot from you. Thanks.

  please don't stop the great work you're doing.
  my friends website is just starting > discount dog house (nothing special really... might be useful if you like dogs)

  Good work! see ya.

   

Objavite komentar

<< PRVA STRAN