PGD PIJAVA GORICA - gasilska mladina

dnevnik GASILSKE MLADINE

četrtek, oktober 20

Fotoaparatu se je kar meglilo

Kakor smo že vajeni se je tudi tokrat garalo dva dni pred tekmovanjem. V 90 minutah treninga sta se odvila dva različna polčasa. Prvih 45 min je bilo zelo zehajočih in dolgočasnih kakor prikazuje slika.

Ker se je mentorica cel trening skrivala je na sceno stopil mentor in težil s svojimi forami.

Eni so bili zelo pridni in popisali celo tablo:

Dolgčas je bil nepopisen in potem se je zgodilo. Po katastrofalnem prvem polčasu je vlogo trenerja prevzela nova moč Pijave. Ena najbolj znanih, perspektivnih in karizmatičnih osebnosti našega kraja mlajše generacije. Pravzaprav ga ni treba posebej predstavljati, ker ste že ugotovili. Odgovor je en sam; eden in edini tj. Merlin.

Takoj je pokazal svoj specifičen slog vodenja in za sprostitev prikazal izjemno spretnost s sveže odtrganimi kostanji. Občudovalkam je zastajal dih saj jih je skrbelo za kostanje. Še posebej prevzeta je bila zaenkratneznana oseba s čopom.

Fotoaparatu se je kar meglilo od začudenja kako je obvladal ne samo kostanje ampak je tekmovalkam pomagal osvežiti znanje v vozlih.

Ko jim je pokazal kako se zadevi streže, je takole iz oddaljenosti nadzoroval celo zadevo in v mislih štel sekunde; štoparice sploh ni potreboval in je vselej vedel katera od oboževalk je bila prva.

Medtem se je stemnilo in naše tekmovalke so se preselile v notranje prostore. Gledalo so naokrog da bi uzrle našega Merlina toda on...

v družbi dveh pijavčank; Marije pa še ene s čopom k jo baje ižanci iščejo. Vsa njegova pozornost pa ni šla njima ampak aerobičarkam 40+ , ki so se zanj še posebaj potrudile v dvorani.

Kot ste opazili kljub izredni dinamiki naše mentorce Janje nikjer na spregled. Bila je slabe volje ker ji je obleka za sobotno tekmovanje prevelika. Poleg tega je izgubila ogromno energije, ko je poizkusila poklicati našo Lariso ki se je doma učila fiziko. Vsi smo držal pesti da si se dobro naučila Larisa.

Zgodila pa se je tudi neverjetna zadeva: pravkar sem dobil obvestilo da je naša mentorica Janja dobila svoj prvi mail, ki pa da ga menda ni ustvarila sama ampak je poiskala pomoč žlahtnika. Da ji ne bo dolgčas in da se bo malo privadila ga bom kar javno objavil.:

popravek: zaradi nestrinjanja dotične osebe, katere mail je bil posredovan za 26 ur na to obljudeno stran, sem moral mail umakniti. Za vse prestale duševne bolečine se iskreno opravičujem. Upam Janja da se ni podru strežnik in da si lahko odpisala na množična pisma občudovalcev. :-)

za danes je bilo to vse; lahko pa napišete kaj v komentar če vas je volja

lp, Uroš

PGDPG-ŠKPG-PIJAVKE-TORNADO